En ofattbar ondska

På någonting annat sätt går det inte att beskriva morden på norskan Maren Ueland, 28 år och danskan Louise Vesteragen Jespersen, 24 år på – utan det är bara att konstatera att ofattbar ondska har uppenbarat sig och att dessa två tjejer hade oturen att komma i dess väg.

Först vill jag bara säga att jag gruvat mig inför om jag skulle skriva detta inlägg eller inte, av anledningar såsom att det kan ärra känsliga psykiskt som trots det jag kommer skriva nedan ändå väljer att se på ett klipp som nu florerar på nätet, och kom fram till att det är viktigt att det sprids vad som verkligen hände Maren och Louisa. Jag behöver skriva av mig också känner jag då detta berört mig på djupet.

Det dessa två tjejer råkade ut för är som taget ur en skräckfilm. Två backpackers som vandrar ute i ödemarken i främmande land, slår upp sitt tält inför natten till hänförande omgivningar och sedan i beckmörkret kurandes i sina sovsäckar får erfara att de inte är ensamma utan att ondskan bestämt sig för att göra en oinbjuden visit.

Maren Ueland t v och Louisa Vesteragen Jespersen t h.

Detta vet jag för att jag har sett det omtalade klippet på ett av morden. Oavsiktligt ska tilläggas då jag oturligt nog råkade klicka på en utländsk artikel om fallet där klippet startade automatiskt och jag mår givetvis inte bra nu för att uttrycka mig milt. De av er som läst tidigare inlägg här vet att jag innan sett klipp på avrättningar utförda av IS – dessa klipp förutom möjligen det på den jordaniske piloten som brändes levande är ingenting i jämförelse med detta.

Jag avråder därmed å det allra bestämdaste att söka efter klippet!

Jag hoppas du som ej haft oturen att se klippet och läser detta innan lyder rådet ovan. Vill du ändå veta vad klippet visar så kan du fortsätta läsa – i annat fall bör du sluta här.

Expressen: Detta vet vi

Klippet är, jag tänker inte kolla igen, inte så långt utan på mellan 1-2 minuter. Det är inte entydigt vem av tjejerna det är, det är mörkt och det sker inne i tältet.

Man kan inte värja sig som med andra liknande filmklipp där bödeln rabblar en massa hot och annat skit först innan avrättningen verkställs och därmed har en chans att bestämma sig för att fortsätta titta eller ej för i detta klipp påbörjas mordet direkt. En av tjejerna ligger på mage iförd endast trosa och linne och hon hålls nedtryckt med en hand på ryggen. Den andra handen håller i en kniv och med den börjar skärandet i nacken. Halshuggning – där tanken ju är att döden ska vara ögonblickligen – som media beskriver det som är alltså felaktigt.

Och efter alltför många sekunder så vänder mannen som skär på tjejen så att hon hamnar på rygg. Hon lever fortfarande och man ser skräcken och dödsångesten för 1 eller 2 sekunder. Mannen skär nu i halsen och samtidigt trycker en av de andra männen tjejens ansikte åt sidan med sin fot. Blodflödet blir allt rikligare för varje skärtag och även fast man inte längre kan se hennes ansikte så ser man på hennes arm och hand att det gick relativt, tack och lov, fort. Jag skulle säga att hon levde mellan 10-20 sekunder från det att mannen började till dess hon blev helt lealös.

Men han fortsatte att skära till dess att huvudet var helt avskilt från kroppen. Då ser man även den andra tjejens huvud som slängs in i tältet. Det är för hemskt att ens tänka tanken men jag hoppas att de mördades exakt samtidigt så att den ena slapp att se och höra den andra mördas först.

Och under tiden ovan utspelades så rabblade dessa monster att det var Allahs vilja och liknande skit.

Jag hoppas att ovan beskrivning av innehållet i klippet räcker samt att det avskräcker dig ifrån att titta på det.

20181221_022157-kdcollage.jpg

Tre av de skyldiga

Förutom dessa tre män ovan som greps tillsammans ombord på en buss som var på väg till Marrakech så är ytterligare en fjärde man gripen.

Sedan är jag till 99,9% övertygad om att mannen i mitten är den som höll i kniven i klippet för han har samma kläder på bilden som under mordet. Även på nedan bild har han samma/liknande kläder med huva.

Naturligtvis har svinen även svurit trohet till barbarorganisationen islamiska staten och därför – förutom sättet morden utfördes på – utreds det som ett terrordåd vilket jag ställer mig tveksam till att det handlar om. Jag är fullt övertygad om att dessa odjur hade mördat ändå och att de har mördat tidigare med tanke på med vilket lätthet som de kapade huvudet på vilket tog som högst 2 minuter.

Detta gömdes under sätena på bussen av de gripna.

Någon hjärntvätt ger jag inte mycket för heller vilket en av männens bröder hävdar har skett och inte heller att det inte har någonting med islam att göra. Det har tvärtom allt med islam att göra – åtminstone om utredningen kommer fram till att det är ett terrordåd utfört av IS-anhängare som de ju själva säger sig vara. Faktum är ju att allt IS hittills gjort sig skyldiga till är legitimt eller snarare en plikt enligt koranen och sharia och utan islam hade IS inte existerat. Läs mer här.

Och slutligen så kan det inte ha undgått någon som har den minsta koll att det numera kryllar av sådana här män, och kvinnor, i Sverige och att vårt beskydd består utav Bettan Byvald-typer som söker upp odjur som dessa ovan som återvänt för ett kaffe med kaka-samtal på sin höjd. För detta kan vi tacka 7klövern för. Läs mer här.

En tanke på “En ofattbar ondska

 1. Det är fullständigt vansinnig ondska. Tänker inte titta på filmen, men av din beskrivning att döma så måste flickorna ha känt en fruktansvärd skräck och dödsångest. Fyfasen.

  Såna individer finns det ganska gott om även här i Sverige. Bara att titta på bilderna på mördarna eller på såna som grottmänniskan Akilov så kan man bilda sig en uppfattning om deras IQ = fiskmås. Det är bara en tidsfråga innan det änder nåt riktigt allvarligt igen även i Sverige.
  ———
  På min blogg tar jag numera upp flera olika brott och då kallar jag det ”Krimhörnan”. Så gå gärna in och läs och kommentera.

  I övrigt: Ha en finfin vår!

  // Kao

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s