Skäms på dig, politiker, som låtsas vara förvånad…

Över att vi har svängdörrar in och ut ur landet! Förra året kom det en rapport, kallad ”Evaluation of Sweden in the field of management of the external borders”, som ansågs politisk känslig inför det då stundande valet och därför blev sekretessbelagd men inte bättre än att den läckte ut.

Åtminstone en del gjorde det och denna del avslöjade ett totalt underkännande av vår gränskontroll fast vem fan har inte insett det egentligen? Vi har ju gett till exempel 12 000 män som vi inte har den blekaste aning om vilka de egentligen är tillåtelse att gå i skolan med våra barn. Dessa män kom med lätthet in utan någon som helst identikation.

Efter att en del av rapporten läckt så uttryckte en anonym gränspolis det så här;

Rapporten visar det vi redan visste, att vi har rena Kalle Anka-verksamheten.

Det var då det. Nu visar det sig att det är ännu värre än så. Resten av rapporten – ännu opublicerad – har nu kommit upp till ytan och det är en nedslående läsning. För att sammanfatta den nya läckan kort så har Kalle Anka sagt upp sig för längesedan och Långben har fått ta över vilket är lika med ingen gränskontroll. Kalle har i alla fall lite koll då och då om jag inte missminner mig från mitt Kalle-läsande som liten påg.

Och det beräknas att ta runt 5 år att åtgärda grejerna såsom att ha fungerande telefoner, enligt gränspolisens chef Patrik Engström som verkar uppgiven och menar att…

Sverige har prioriterat annat än gränskontroller sedan år 2000.

Politikerna då? Ja, där kan man konstatera att de rycker på axlarna i vanlig ordning och säger – med sitt nya favoritord – att det är oacceptabelt. Det gör Tomas Tobe här – vars parti (M) är en av de största bovarna till att vi har ersatt gränskontroller med svängdörrar. De ska med andra ord akta sig jävligt noga för att sätta sig på några höga hästar här.

Centerpartiets våta dröm än idag.

Tillsammans med resten av 7klövern har de ju kört landet rakt ner i en djup dypöl som det är väldans svårt att ta sig upp ur. (M) har över huvudtaget inte lärt sig ett enda skit heller – de försöker ju till och med att bilda regering tillsammans med extremisterna och ”världsmedborgarna” i (MP) nu. Och då ska vi inte glömma Annie ”30 miljoner flyktingar inga problem” Lööf och hennes MP 2.0 Centerparti heller.

Ja, har man tagit sig in i landet så behöver man ju aldrig lämna landet igen om man inte själv vill förstås.

De alla har prioriterat massinvandring, utan krav på någon identikation över huvudtaget. Det springer omkring barnlajvare, jihadister, mördare, tjuvar och våldtäktsmän i samhället tack vare dem. Många har fått betala det yttersta priset – med sitt liv – för denna politik och jag har skrivit om några av dessa fall i brott och straff-kategorin här på bloggen. Skämmes ta mig fan på er i 7klövern!

Men lite skratt mitt i allt elände är aldrig fel XD

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s