Ser du ett mönster?

Kan du skönja ett mönster här utifrån de dömda i de så kallade grooming-skandalerna i England?

De så kallade grooming-skandalerna som länge mörkades – och än idag i vissa städer – i England av polisen och andra myndigheter såsom socialen och dess handläggare av rädsla för att bli stämplade som rasister måste vara tidernas skandal där? Jag vet faktiskt inte, jag är för dåligt insatt i engelsk inrikespolitik – i synnerhet på kommunal nivå. De (England) har dock helt släppt alla krav på att invandrare ska integreras och anamma engelska seder och bruk – det har gått till så absurda nivåer att till och med sharialagar får tillämpas. Det vill säga att det finns shariadomstolar där. Läs mer här och här om ”domstolarna”.

Och vem kan de tacka utvecklingen för? Vem kan den 11-åriga tjejen tacka för att hon tilläts gängvåldtas gång på gång av män som de på bilderna ovan?

Det finns många att välja bland alla de vuxna som valde att blunda utav rädsla för att etiketteras som rasist. De tänkte kort och gott endast på sig själva och lämnade alla tusentals tjejer åt sitt öde, i klorna på brunstiga svettiga svartmuskiga män stående i kö i väntan på sin tur att få tränga in i den lilla flickans kropp. Mitt svar är: tacka journalisterna i första hand och i andra hand politikerna.

De har bevisligen – med få undantag – journalister precis som här som springer maktens ärenden istället för att granska. Vad deras heter vet jag inte men de finns bevisligen, annars hade deras land knappast nått dit de nu befinner sig. Med stora pedofilnätverk bestående av ickevita, shariadomstolar, shariapoliser och fängslande av oliktänkande typ Tommy Robinson med mera. Men vad de heter här vet jag. Vi har ju till exempel Anders Lindberg, Jonna Sima, Mattias Ståhle, David Baas och Susanne Nyström bara för att nämna några. Med sådana journalister så är man rasist bara man försöker påtala något negativt med andra länders kulturer, religion och så vidare – eller som Fredrik Reinfeldt en gång utbrast sammanfattar väl;

Ursvenskt är enbart barbariet – allt annat har kommit utifrån.

Med det i åtanke är det inte konstigt att det som slutligen uppdagats i England kunnat pågå så länge – och tyvärr med all säkerhet fortfarande pågår. De har sedan politiker som Jeremy Corbyn – vi har hela partier som genomsyras av samma blunda- och relativiseringstänk som ovan journalister. De har som sagt stora pedofilnätverk, om vi också har det är inte osannolikt, medan vi har gängvåldtäkter som var ett okänt fenomen här för bara nåt decennium sedan där förövarna är av samma typ som de i England är men det gjorde tidningarna här allt för att förhindra att det nådde ut till allmänheten – bland annat genom att vitpixla gärningsmännen i syfte att få folket att tro att det var etniska svenskar eller åtminstone vita män som gängvåldtar. Det är enbart tack vare alternativmedia som vi idag vet hur det ligger till.

Fler delar finns på Youtube – eller googla.

Engelska artiklar i ämnet här, här, här, här, här, här, här och här.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s