Karma gör ont!

Centerpartiets kommunikationschef Ola Spännar är återigen aktuell här på bloggen – Bl a för sin oförmåga att kommunicera på ett bra sätt trots ovanstående titel. Läs här. Spännar är känd som drygheten självt på sociala medier, främst bland borgerliga debattörer och invandringskritiker, och som en som inte tål att bli emotsagd det minsta. Risken är nämligen stor att det blir en block av Ola på den person som har haft fräckheten att göra det. Lika känd som han är för sin dryghet och tveksamma sätt att kommunicera med oliktänkande är han för att klistra etiketter såsom rasist och nazist på andra men…

Nu har Ola Spännar fått känna på sitt eget kommunikationssätt – och han tyckte uppenbarligen inte om hur det kändes. Det som han tyckt varit så kul innan han själv drabbades, att etikettera folk som det allra värsta, pallade han själv inte det allra minsta. Han orkar inte och måste nu ta en twitterpaus efter att ha blivit emotsagd efter att ha twittrat nedanstående.

Efter detta kom det som sagt svar på tal varav vissa insinuerade att Spännar är antisemit vilket givetvis inte är roligt att bli misstänkliggjord för att vara men med tanke på med vilken lätthet Spännar själv insinuerat att den och den är rasist, nazist och dylikt – som i mitt tycke är i klass med att bli anklagad för att vara pedofil när man inte är det – så kan man ju tycka att han borde kunna tåla det, eller? Men icke sa Nicke. Det tolererar han inte.

Vilket givetvis också gör honom till en hycklare för ty det man gör mot andra ska man ju inte gnälla över om det slår tillbaka.

Men han får även stöd givetvis – av Strandhäll som själv har svårt att låta bli etikett-stämpeln eller att supportra de som använder densamma flitigt.

Fler exempel på hyckleriet följer här nedan.

 

Här kan man uppfatta det som att Spännar ogillar att folk blockerar bara för att de blir emotsagda samt att det är viktigt att visa varandra respekt/hyfs. Nedan följer några exempel på hur Spännar själv använder sig av blockeringsfunktionen på sociala medier samt hur, som den kommunikationschef han ju är, visar sin respekt för andra.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ovan är bara ett axplock så för den som vill ha fler väntar ett godisregn på hans Twitter. Nedan några av hans exempel på temat respekt/hyfs – samt medvetet fultolkande.

 

Detta bildspel kräver JavaScript.

Spännar är som sagt kommunikationschef och om han är en bra sådan överlåter jag till envar att bedöma själva. Min egen åsikt i den frågan torde i alla fall vara uppenbar.

Avslutar detta inlägg med ett konstaterande. Nämligen att Ola Spännar – utifrån eget resonemang och vana att fultolka andra – nu borde avsluta sin tjänst hos (C) med omedelbar verkan.

Rebecca Weidmo Uvell har gjort ett utmärkt ”gräv” om Spännar som du kan läsa här.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s