Ironin

Isabella Löwengrip, mer känd som Blondinbella, bloggade om att hon blir stalkad av en kille den 7 oktober och bifogar i inlägget bilder tagna av hennes övervakningskamera på stalkaren ifråga i syfte att någon av hennes läsare ska känna igen honom och isåfall ringa hennes vaktbolag då.

Jag har absolut inga problem med någonting av ovanstående – förutom den lilla detaljen att det inte verkar som att hon har polisanmält den här killen vilket hon absolut borde göra å det snaraste. Vad ett vaktbolag däremot kan göra förstår jag ej.

Någonting står nämligen absolut inte rätt till med honom, stalkningen verkar ha ökat i intensitet och han är uppenbarligen totalt likgiltig inför rädslan han framkallar vilket inte är ett bra tecken, enligt mig. Särskilt inte när han fortsätter trots att han blivit påkommen flera gånger och till och med konfronterad och upplyst om att hans närvaro inte är önskvärd. Även om han – som det verkar – inte kan svenska eller engelska så bra så har han med all säkerhet ändå förstått att han ska hålla sig borta men eftersom han ändå har fortsatt så kommer det med största sannolikhet inte sluta förrän polisen har inkopplats.

Tycka synd om honom hjälper ej heller!

Med allt ovan sagt så förstår jag att hon är rädd! Det är läskigt att se bilderna, hans likgiltighet och enträgenhet. Man undrar över hans reaktion om hon skulle öppna. Förhoppningsvis så har – i och med detta – en förståelse väckts hos Löwengrip för alla andra som också är rädda. Ytterst få, om någon, har heller eget övervakningssystem, vaktbolag och mångmiljonsvilla i fint område långt borta från ”mångfalden”.

Så ironin att hon – troligtvis – trakasseras av ett ensamkommande ”barn” samtidigt som hon hånar folk som råkat illa ut tack vare öppna gränser går inte att bortse ifrån.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s