Hjälp till att identifiera detta avskräde till människa! (Uppdaterad)

Nedanstående har redan fått enorm spridelse men vad jag vet så har mannen ännu inte identifierats så jag tänkte dra mitt lilla strå till stacken i hopp om att någon som råkar läsa detta känner igen mannen och då givetvis tipsar polisen så att han – åtminstone tillfälligt – stoppas från att förgripa sig på fler djur.

OBS: Titta inte på videon om du är känslig!!!!

Uppdatering: Glädjande nog så har uppenbarligen polisen tagit detta på allvar för de har nu efter tips genomfört husrannsakan hos en person som tillika i samband med denna blev gripen misstänkt för djurplågeri och med tanke på beviset som finns i form av filmen ovan så torde det bli en självklar dom på äcklet för djurplågeri – allt annat vore förstås en skandal men samtidigt får man ju inte glömma att vi befinner oss i toklandet Sverige så helt säker på att han blir fälld kan man dessvärre inte vara. Dessutom är straffen för djurplågeri löjligt låga här.

Läs mer här, här och här.

Annonser

En tanke på “Hjälp till att identifiera detta avskräde till människa! (Uppdaterad)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s