Uthängningar som heter duga!

Cissi Wallin gick idag ut offentligt och sade sig ha blivit drogad och sedermera våldtagen av en ”mäktig och känd medieman” redan år 2010 – själva övergreppet skedde emellertid år 2006 då Wallin var 21 år gammal – men då avslöjade hon aldrig vem gärningsmannen skulle vara, åtminstone inte offentligt. Läs mer här.

Idag bestämde hon sig dock – i kölvattnet av en annan uthängning samt efter avslöjandena om Harvey Weinstein som notorisk sexförövare – för att outa hennes våldtäktsman på sitt instragramkonto och det är en riktig bomb som hon släppt – den som ska ha drogat och våldtagit henne år 2006 är ingen mindre än hataren med en grandios självbild större än hela Mount Everest Fredrik Virtanen – tillika en av Aftonbladets ledarskribenter som jämt och ständigt klistrar nedvärderande epitet på andra.

En i mitt tycke simpel hatare, hycklare och urusel partisk ”journalist” kanske nu även visar sig vara serievåldtäktsman?

Cissi Wallin ska långt ifrån vara den enda tjej som har råkat ut för Virtanen på liknande sätt heller. Det återstår att se om fler orkar och har modet att ge sig tillkänna som ett av Virtanens offer. Att detta är en uthäning som heter duga beror givetvis på vem den uthängde är och vilken bild som han har förmedlat av sig själv genom åren som anställd på Aftonbladet men framförallt för att han inte är dömd så än så länge är det bara ord mot ord – emellertid så har vad jag vet Virtanen ännu inte yttrat sig om utpekandet av sig som en våldtäktsman. Fortsättning följer garanterat.

Som om inte detta var nog så har ännu en uthängning skett vilket är den andra jag syftade på här ovan – i detta fall av en i mångt och mycket folkkär medieprofil. Lulu Carter pekar ut självaste Martin Timell som tv4s egen Harvey Weinstein. Även i detta fall är inte Timell dömd och vad jag vet inte ens polisanmäld men fortsättning lär följa i detta fall också.

Några av andras reaktioner på Cissi Wallins avslöjande går att läsa här.

Ironin…

Fredrik VirtanenJag är ett hopplöst ligg!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s