Den mordiska svensken

Återigen kan vi läsa om en svensk som har begått grova brott utomlands vilket för övrigt börjar bli otäckt vanligt nu efter att ha eskalerat sedan flera år tillbaka. Sverige har sannerligen hamnat på kartan de senaste åren men av anledningar vi som land inte vill hamna där för. 

mordmedkniv

Sverige har på sistone varit internationellt nyhetsstoff världen över. Det har rapporterats om naiva Sverige och dess ännu naivare politiker i samband med vår migrationspolitik, våra förorter som polisen tappat kontrollen över, våra många mord och att vi ligger tvåa i våldtäktsligan i världen, att vi som land har en mörk framtid om man läser PISA-rapporten och att inte ens 50% blir behöriga till gymnasiet på många ställen, att våra blivande mödrar kan få föda i sina bilar, våra tusentals bilbränder varje år och så vidare. Listan är närmast oändlig över områden som går så djävulskt åt helt fel håll i landet.

De senaste åren har Sverige även uppmärksammats för ”våra” många terrorister och så kallade jihadister som åkt utomlands och lekt krig för att då och då åka hem till Sverige för att vila upp sig, få vård och chilla med familj och polare. ”Vi” har även på fullt allvar velat hjälpa stackarna med lägenhet, körkort och jobb. Så ja, ”vi” har varit i strålkastarljuset mycket och vi har skrattats åt väldigt mycket också och i ännu större utsträckning använts som avskräckande exempel – ”Tag er i akt annars får vi det som i Sverige!” typ. Tiden när alla andra länder i världen – med få undantag – ville bli ett nytt Sverige och ha det som vi hade det är för alltid över. Nu är vi landet som inget annat land vill bli!

Och fort har det gått att solka ner landets rykte i världen. Numer så är ”vi” svenskar plötsligt terrorister och annat vedervärdigt pack som ser till att Sverige hamnar på kartan. Eller det är vad man förleds att tro – åtminstone om man läser svensk media. ”Svensk” hit och dit i artiklar när det inträffat terrordåd och annat skit.

Men luskar man vidare så framkommer det snart oftast att det inte alls handlar om en svensk eller svenskar utan om kreti och pleti som innehar svenskt medborgarskap. Vi har med andra ord inte blivit ett folk som plötsligt producerar terrorister och annat utan vi är ett land med politiker som har välkomnat hit folk från länder vars kulturer och värderingar är raka motsatsen till vår kultur och våra värderingar och sedan lämnat dessa folk vind för våg i förorten där de kunnat leva som i sina länder – och tillåtit hatet mot vårt västerländska levnadssätt att gro.

Nu har återigen en ”svensk” varit i farten igen, enligt svensk media. Denna gång i Valencia i Spanien där ”svensken” misstänks ha mördat och styckat en frisör för att sedan ha dumpat resterna av frisören ett par hundra meter ifrån sin bostad.

När sedan polisen följt blodspåren ända hem till svenskens bostad och ett gripande sannolikt var på gång så kom han plötsligt ut i trappen där två polismän stod på vakt och gick till attack och knivade ihjäl den ena polismannen när de bad honom att identifiera sig. Under attacken blev han ihjälskjuten av den andra polismannen med flera skott.

”Svensken” visade sig vara en med ett tungt kriminellt förflutet från Argentina som innehade svenskt medborgarskap och som nyligen hade blivit släppt från fängelset där han hamnat efter att ha dömts till 14 år för narkotikabrott.

Hans namn är eller var Pierre Larancuent – han kallade sig även för Pierre Danilo. Under sin tid i fängelset blev han bästis med trippelmördaren Ricard A R Nilsson som han även har skrivit böckerna ”Män utan nåd” samt ”Med döden som skugga” tillsammans med. Han skrev även i några tidskrifter – en av dessa var magasinet Paragraf där även Nilsson skrev och skriver.

Bilder på mördaren finns om du klickar på länkarna.

En tanke på “Den mordiska svensken

  1. Läste om det där och förstod direkt att det knappast handlade om en ”pur-svensk” person. Dessa brukar inte omnämnas som ”svenskar” hit och dit i media. Sanslöst grymt brott. Jag tror att frisören möjligen var homosexuell och att mördaren fick spel över något han kanske såg som ett närmande. Men jag har inga belägg för mina funderingar.

    // Kao

    https://polldaddy.com/js/rating/rating.js

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s