Ursäkta men vad fan menar människan?

Jag blir helt snurrig av denna tweet – vad i all sin dar menar människan?

Jag kanske har missuppfattat men så här uppfattar jag i alla fall det Camilla Läckberg skriver i tweeten: Hon överväger alltså att sluta rösta på (M) för att de vill öka tryggheten för tjejer på festivaler samt göra det lättare att lagföra de som sextrakasserar tjejerna på festivalerna genom en ny brottrubricering!

Någon får gärna upplysa mig om jag är ute och cyklar helt och hållet här men om jag uppfattat det hela rätt så vad i helvete är det som är fel med att vilja öka tryggheten på festivalerna och att öka chanserna att lagföra gärningsmännen? Är det för att det är fel etniciteter på de allra flesta gärningsmän? Läckberg är ju en varm anhängare av öppna gränser-politik så det kan mycket väl vara därför hon är emot ovanstående. Ingenting förvånar mig längre i det här toklandet – allra minst att kändisar som Läckberg slutar rösta på ett parti för att de vill öka tryggheten för tjejer eftersom alla inklusive Läckberg givetvis vet vilka det är som är grovt överrepresenterade och står för så gott som alla övergrepp på festivalerna och enbart utifrån detta faktum är Läckberg uppenbarligen emot det (M) föreslår.

Dock får vi troligtvis se oss om bland stjärnorna efter en vidareutveckling i twitter-tråden av Läckberg varför hon är emot ökad trygghet för tjejer trots att många efterfrågat det i flera dagar nu. Man hoppades på att någon hade kapat hennes konto faktiskt för man blir ju sjukt rädd av att veta att – till och med att författare – kan vara så här cyniska tillika helt blåsta i skallen.

Skärmdumpar i fall Läckberg får för sig att radera tweeten.

Annonser

3 tankar om “Ursäkta men vad fan menar människan?

 1. Jag fattar inte heller vad mänskan menar.
  Förutom detta så tycker jag att hon verkar vara en ytterst märklig person. Inte ens hennes böcker är bra enligt mitt tycke. Intrigerna kanske, men inte det som händer runt om i storierna. Men jag kanske har fel – hon säljer ju i miljonupplagor.
  // Kao

  Gillad av 1 person

   • Hon skriver mest om hur huvudpersonen och hennes man är så upptagna a sina yrkesroller att de ofta glömmer att hämta barn på dagis och ständigt försöker undkomma sina plikter som föräldrar. Som om det vore fullt naturligt… 😦
    Jag avskyr sånt.
    // Kao

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s