Utvisad hela 8 gånger från Sverige – kunde ändå mörda kvinna i Sverige!

Västervik: Det är helt sanslöst och gör mig väldigt arg. Ännu en person – i detta fall en kvinna – har nämligen fått sätta livet till på grund av decennier av vansinnig migrationspolitik som i sin tur har slukat enorma resurser vilket har inneburit att tullen och polisen för att ta två exempel inte har hunnit med varken resursmässigt eller i fråga om personalökningar i samma takt som invandringen har ökat för varje år sedan Luciabeslutets avskaffande 1991. 

Det har gjort att vi har svängdörrar vid gränserna för vem som helst att passera hur många gånger som helst i princip – vilket detta fall mycket tydligt visar. Vi kan omöjligt kontrollera alla som passerar gränsen – hur många gånger har man inte hört tull och polis säga det – för att det helt enkelt inte finns tillräckligt med personal till det vilket i klarspråk innebär att pengar inte har funnits. Det har funnits för få platser på polishögskolan och så vidare så alltför få poliser har kunnat utbildas och senare anställas i förhållande till befolkningsökningen som skett tack vare invandringen. Politikerna har ju inte haft någon konsekvensanalys överhuvudtaget och har man haft det så har det antingen varit prat om att öppna våra hjärtan eller att man helt enkelt har struntat i konsekvenserna.

Det har inneburit att vi nu har 10 000-tals illegala i landet, 80 000 som ska utvisas enligt Ygeman, kriminella stöldligor som turnerar runt i landet, tusentals tiggare som man med en enkel fråga som denna: ”hur ska du kunna försörja dig under din vistelse här” hade kunnat avvisat dem vid gränsen med för de hade givetvis inte kunnat visa att de kunnat försörja sig själva under tre månader här – om vi hade haft någon gränsbevakning vill säga. Givetvis är jag medveten om EU och deras fria rörlighet-mantra men enligt mig har priset varit alldeles för högt.

Konsekvenserna har denna gång drabbat fem personer med full kraft och med värsta tänkbara utgång – deras mamma mördades av deras pappa som inte skulle ha befunnit sig i landet överhuvudtaget. Hon borde därför ha varit trygg.

Pappan dömdes redan 2005 för våldtäkt till utvisning på obestämd tid men eftersom detta är Sverige så kunde han i princip komma och gå som han ville. Han utvisades, återkom, utvisades, återkom hela åtta gånger och mellan dessa gånger så passade han på att slå mamman sönder å samman ett antal gånger också. Nej, hon borde inte ligga på en kall brits i bårhuset just nu men det gör hon.

Hon är inte den första och sorgligt nog långt ifrån den sista som kommer att mördas på grund av ovanstående. Naturligtvis mördar även ”pursvenskar” men för den sakens skull ska inte tidigare straffade för grova brott få bli medborgare eller utvisade få komma och gå som det behagar dem. De ska inte kunna bli insläppta överhuvudtaget – inte på visum, inte för att studera, inte som anhörig, inte för att de gift sig med (säger bara Elin Krantz) en medborgare och inte ens som turist. Inte överhuvudtaget om de begått brott tidigare eller utvisats – kan länder som Kanada och Australien så borde vi kunna.

Pappan behöver vi dock inte oroa oss för mer då han valde den enkla utvägen och sköt sig själv innan polisen hann gripa honom. Läs mer här. En av pappans många domar kan läsas här.

2 tankar om “Utvisad hela 8 gånger från Sverige – kunde ändå mörda kvinna i Sverige!

  1. Otroligt! Svenska myndigheter verkar tro att det bara är att säga till såna som denna man att han inte får komma tillbaks hit, och då gör han heller inte det….naivt och fullständigt idiotiskt.

    // Kao

    Gillad av 1 person

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s