Empatistörda till max!

Just nu rasar flera stora skogsbränder i södra Italien vilket i och för sig inte är någonting ovanligt under denna tid på året. Det är dock ej skogsbränderna här som är det hemska utan någonting helt annat som hänger ihop med hur bränderna har startat och det är här som det blir fasansfullt – det handlar om ren och skär ondska mot de mest försvarslösa. 

Men här misstänks flera av bränderna vara anlagda och du kanske tror pyromanerna har hällt ut brandfarlig vätska på buskar, träd och gräs?

De har hällt ut brandfarlig vätska men tyvärr inte på några träd, buskar eller på gräset – detta har de istället gjort på levande ting. Den eller de har hällt bensin på katter och får och sedan tänt på och låtit dessa stackars djur springa runt i panik i skogen medan de brinner.

Jag kan inte i ord beskriva hur arg jag är – de som gjort detta är djupt störda empatilösa sadister och det skulle inte förvåna mig ett dugg om de redan har eller snart kommer att övergå till att plåga människor i stället. Läs mer här.

Annonser

En tanke på “Empatistörda till max!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s