Bara för att jag inte…

Kan låta bli att slänga in en pik angående nedanstående citat så blir det ett inlägg;

– Jag är en manshatare så vad kan jag säga? Jag hatar inte specifika män eller min pappa eller mina manliga vänner. Men i samhället har män så mycket makt och machokulturen är giftig för både män och kvinnor. Jag tycker så synd om män som måste leva upp till den machobild som förväntas av dem.

Det är en förklaring av Zara Larsson till varför hon är en manshaterska. I slutet av artikeln får man reda på att hon har skaffat sig en ny kille, en Brian Whittaker. Han är en 17årig fotomodell från England och när man googlar på honom får man upp detta. På typ 99,9 % av bilderna försöker han se stenhårt macho ut så uppenbarligen hycklar hon lite och har inte alls någonting emot machokillar – eller sådana som föreställer sig som sådana då jag givetvis inte vet hurdan han är privat – utan snarare föredrar dem.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s