Detta är Antifascistisk aktion

Antifascistisk aktion kallar pojkarna och flickorna sin klubb för – jag däremot kallar den klubben för terrororganisation och dess medlemmar för terrorister för det är precis vad de är. Se bara vilken vedervärdig ödeläggelse de har ställt till med i Hamburg under G20-mötet där över 200 poliser har skadats hittills – vissa källor nämner till och med över 600 skadade poliser.

romantiseradeextremister

Här på bilden intill kan vi se hur den typiske AFA:iten ser ut när de ska ut på gatorna för att förstöra oskyldiga privatpersoners surt förvärvade egendom, näringsidkares butiker, sätta eld på bilar och så deras våta dröm att förhoppningsvis kunna döda en eller ett par poliser, rasister, sexister, homofober, kapitalister och antagligen också vilken annan person som helst som råkar befinna sig på fel plats vid fel tillfälle och som har fräckheten att inte uppskatta att de eldar upp den personens familjebil eller annan egendom. De ger också blanka fan i om elden sprider sig vidare till fastigheter där folk gömt sig av rädsla för dessa fega maskerade terrorister.

Rånarluva, solglasögon alternativt skidglasögon, snusnäsduk, keps, valfria handskar men helst i svart för att passa den övriga outfiten, hjälm kan vara bra att ha, bekväma kängor och så den viktiga ryggsäcken att transportera sina vapen i, lite vatten och så några plåster är allt du behöver för att bli en AFA:it. Eller Jo, du ska inte har några problem med att bruka extremt våld. Du ska snarare älska att bruka det. Det är ett plus om du också är pyroman eller åtminstone lagd åt det hållet då det kommer att bli mycket anlagda bränder om tillfälle ges till det. Vad du tycker i olika politiska frågor är av underordnad betydelse – det är som med huliganfirmorna där man är med för att man gillar våld och kan bruka det i första hand och inte för att man älskar fotboll.

Det finns ingen definition av terror som alla länder står bakom men en som jag håller med om och som jag tycker passar in på organiserade våldsgrupperingar såsom AFA lyder som nedanstående;

Terrorism (från latin terror ‘rädsla, fruktan’) avser det systematiska användandet av våld eller förstörelse, särskilt mot civila mål, för att med hjälp av rädsla tvinga fram politiska eller andra typer av förändringar.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Ser det ut som att de bryr sig om politik, om folk och jämlikhet överhuvudtaget?

Det är definitivt svenska AFA:iter på plats som har deltagit i terrorismen av en hel stad. Det har arrangerats bussresor ner från flera orter i Sverige vilket man kan se på skärmdumparna här nedan tagna från AFA:s hemsida. Klicka för full storlek.

Med största sannolikhet kommer ingen av dessa terror-resenärer att riskera några som helst repressalier då intresset från svensk media som bäst kan beskrivas ha varit så gott som iskallt – om man jämför med intresset för det fåtal nazister som har befunnit sig i Almedalen då. Ett omkullblåst alternativt nedrivet tält – vilket av alternativen som är det riktiga är mig veterligen inte bevisat – tillhörande Syndikalisterna slogs upp stort i medierna till exempel. Svenska politiker har stått på kö för att fördöma nazisterna som fått hyra mark i Almedalen – inte mig emot, det är en självklar sak att göra – men knappt berört förödelsen i Hamburg med ett enda ord. Svensk (vänstervriden) media kallar till och med dessa terrorister för ”demonstranter”.

Några exempel på hur svensk media har rapporterat ifrån terrorn i Hamburg finns att läsa härhärhärhärhärhärhär och här.

Avslutar inlägget med nedanstående filmklipp.


En tanke på “Detta är Antifascistisk aktion

  1. Pingback: Efter att röken skingrats i Hamburg | NyktraPerspektiv

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s