Dessa (s)ärbehandlingar

Fick syn på denna tweet idag i vilken Migrationsminister Morgan Johansson stoltserar med att ytterligare 195 miljoner skattekronor ska gå till de så kallade ensamkommande barnen som kom hit under 2015 och 2016 – för att de ska slippa att behöva flytta som vuxna.

Med tanke på att migrationspolitiken årligen kostar oss medborgare många miljarder – som inte kommer oss till godo – i storleksordningen tresiffrigt så ter sig givetvis 195 miljoner som en spottloska i Atlanten men det är ändå väldigt mycket pengar som än en gång inte går till detta lands befolkning – summan skulle exempelvis mer än väl räcka till för att hålla Sollefteås BB – som lades ner i brist på pengar (underskott) – öppet i flera år. Läs här. Istället för ett BB så hänvisades framtida föderskor i Sollefteå med omnejd till kurser i bilförlossningar. Senare beslutades att även akutkirurgin skulle stängas på samma sjukhus. Läs här och här. Det är till sånt här som skattepengar ska gå till – det vill säga till sjukvård och för att sjukvård inte skall tvingas att lägga ner för att pengar inte finns.

Istället för att statsministern och regeringen grep in när det ropades på hjälp för att förhindra nedläggningarna i Sollefteå och som naturligtvis uteblev så fanns det en aldrig sinande kassakista till alla ”ensamkommande barn” som strömmade in i landet – det handlade och handlar fortfarande om summor som skulle kunna driva alla sjukhus i landet. Det handlar om summor större än hela försvarsbudgeten och så vidare.

Det var dock under perioden när de flesta fortfarande gick på 7klöverns och medias lögner om att det var barn som kom – allihopa som kom var barn. Den som påstod annat stämplades direkt som rasist och så är det fortfarande om än inte i lika stor omfattning – det går att diskutera sakligt och objektivt på sina håll att de här är faktiskt inga barn. Dock så har bland annat grupperingar som ”vistårinteut” och ”jagärhär” dykt upp vilka bedriver stenhård opinion för amnesti, öppna gränser och förhindrande av ålderstester bland mycket annat som är till gagn för alla dessa ”barn” – och bland andra Morgan Johansson verkar lyssna på dessa gruppers aktivister vilka är sådana som antingen har ”barn” boende hemma hos sig eller på något sätt jobbar med någonting som har med ”barnen” att göra – en förkrossande majoritet är kvinnor på yttersta vänsterkanten.

Men nu har fler och fler medborgare – både etniska svenskar och de med annan härkomst – börjat vakna. De ser alla dessa bilder och nyhetsinslag på och om dessa ”barn” och tänker att de där kan omöjligt vara några barn. De ser och hör poliser, sjukvårdspersonal, anställda på migrationsverket, på HVB-hem, tjänstemän och politiker ute i kommunerna berätta att det inte är några barn – att en förkrossande majoritet i själva verket är vuxna och att resten är över 15 år gamla. Folk hör om våldtäkter, tafsningar och mord utförda av ”nyanlända barn” som ser ut som 25åringar. De inser att de är förda bakom ljuset av politiker och media. De ser att dessa ”barn” som ljugit sig till enorma resurser som hade kunnat gå till verkligt behövande har det enormt mycket bättre än exempelvis pensionärer. Vilken pensionär hade inte gett sitt ena ben för att få sina trasiga tänder lagade för endast 50 kr så att de kunnat inta annat än flytande föda? – allt fler medborgare får det allt sämre och allt fler har tröttnat på att stå tillbaka till förmån för vuxna migranter som leker barn och ingen kan heller undgå att se hur dessa ”barn” sår split i samhället med hjälp av politikerna från 7klövern samt media som DN och AB.

Nu ska de inte behöva flytta heller utan de ska få ännu en särbehandling – det måste däremot arbetslösa göra även fortsättningsvis. Där spelar det ingen roll att den arbetslösas barn slits upp från sin trygga tillvaro. Det spelar ingen roll att ”barn” får bo hemma långt upp i vuxen ålder och må pissdåligt för att alla hyreslägenheter går till ”ensamkommande” och nyanlända. Det kvittar ju hur många nya lägenheter som byggs – de kommer ju allihopa ändå att gå till nyanlända och det kommer hela tiden nya nyanlända varje vecka men sånt vägrar personerna i ”vistårinteut” inse överhuvudtaget och vilka konsekvenserna blir – under tiden eskalerar motsättningarna hur som helst i samhället vilka kommer att övergå från knutna nävar i fickorna till…ja, den som har oturen att leva när det briserar får väl se.

Så vill Morgan Johansson medverka till ökande splittring i samhället genom att gå i ”vistårinteut”:s ledband och gå deras krav till mötes så ska han fortsätta med att lägga sådana här grupper mot grupper-förslag.

Får väl se om man blir blockad av herr Johansson, tendensen är ju sådan hos politiker och journalister på Twitter har jag fått erfara om man är (det minsta) kritisk mot dem…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s