Skäms de ens?

Det kan man verkligen undra om de gör – om de skäms överhuvudtaget? Personligen är jag övertygad om att de inte gör det eftersom de tror sig vara goda när de med vilje gör det sämre för de gamla och sjuka genom besparingar samt indragningar av aktiviteter och dylikt för att istället ge pengarna de sparat in på de allra mest utsatta i samhället till så kallade ”nyanlända” – vilka så gott som till 100% är unga friska nyklippta män med välansat skägg i märkeskläder och med senaste mobilen på marknaden i sin ägo och som dessutom är bra på att ljuga ihop historier om hur de har flytt från helvetet på jorden – och det finns många helveten att välja på.

Italien, Grekland, Ungern, Spanien, Afghanistan, Frankrike, Tyskland, Danmark och så vidare är allihopa helvetesländer som det är outhärdligt att befinna sig i. Det är bara att välja valfritt land i hela världen i princip, de är alla skit, utom Sverige förstås. Undra varför? Kan anledningen månntro börja med bokstaven P och avslutas med R?

Hur som helst så har turen nu kommit till Härnösands gamla och sjuka som slitit livet igenom och därigenom hjälpt till att bygga landet från fattigt bondesamhälle till världens tredje rikaste land som kunde stoltsera med bland annat världens bästa sjukvård – fast det där med rikaste och bästa sjukvård var väldigt längesen nu – och som tack för detta får de *trumvirvel* portionsförpackad mat som de själva får värma upp att avnjutas i ensamhet.

De som istället får njuta av deras slit är de så kallade ”nyanlända” – unga män som inte bidragit ett endaste dugg till samhället och som i många fall heller aldrig kommer att göra det. Läs artikeln nedan och bedöm själv om de ansvariga överhuvudtaget skäms.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s