Jämställdhetens riddarinnor har slagit till igen!

Feministiskt initiativs (FI) heroiska kamp för jämställdheten har – om än så länge enbart på kommunal nivå – återigen än en gång triumferande fått igenom ett förslag i kommunfullmäktige i Uppsala vars betydelse för jämställdheten det kommer att talas om i generationer framöver och vi som lever nu ska vara oerhört glada och stolta över att få vara med om och uppleva detta historiska ögonblick – som det ju är – i mänsklighetens historia. 

Vad enastående gjort, eller hur? Nu slipper alla som har lidit så oerhört mycket av ordet ”man” att fortsätta lida helvetets alla kval i fortsättningen. Kommande generationer kommer att vara djupt tacksamma, statyer kommer att resas över initiativtagarna på torget i Uppsala och skrivelser till Vatikanstaten kommer att författas med syfte att förmå påven att helgonförklara Gudrun Schyman för att hon var med och grundade FI.

Man kan efter detta faktiskt inte begära mer av (FI) då det knappast går att överträffa. Någon annan får faktiskt nu ta sig i kragen och ta tag i övriga frågor såsom hedersmord, epidemin av våldtäkter, barnäktenskap, könsstympningar, inte få välja sin kärlek och dylika petitesser.

Men de som inte identifierar sig som en person utan som en älg eller en partikel då kanske den uppmärksamme men jobbige jäveln påpekar?

Nä, jag blir bara så jävla trött.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s