Söder (SD) polisanmäld av Veronica Palm

wpid-2015-01-09-03.43.31.png.png

På grund av denna enda – i mina ögon totalt harmlösa – mening har Veronica Palm (S) känt sig nödgad att polisanmäla Björn Söder (SD) och tillika riksdagens andra vice talman för hets mot folkgrupp vilket enligt Palm själv skedde i torsdag eftermiddag. ”Fredens religion visar sitt ansikte” – sug ni alla på den karamellen. Denna mening anser Palm på fullt allvar skall leda till åtal för hets mot folkgrupp – vill Palm ha blasfemi-lagar nu eller en särskild lag som förbjuder kritik av Islam? Sist jag kollade så var inte Islam en folkgrupp – och är inte Palm totalt okunnig så vet hon det också. Således anser tydligen Palm att vi bör förbjuda kritik mot religioner, speciellt är det Islam som ska skyddas misstänker jag för det är ju så att en hel del muslimer uppenbarligen blir så ledsna att de måste hämnas profeten om någon skriver kritiskt om Islam eller gud bevare oss avbildar profeten.

wpid-2015-01-09-04.17.44.jpg.jpegDet här med Veronica Palm, islam och muslimer börjar likna en följetong nu. Hon har agerat nyttig idiot genom att iklä sig muslimsk slöja i samband med det så kallade hijabuppropet och därigenom stöttat kvinnans underordnade roll inom Islam. Vidare så fick hon massiv kritik i samband med att hon nominerat Omar Mustafa till (S):s partistyrelse trots att hon var medveten om Mustafas värderingar och åsikter vilka kom fram bland annat genom vilka slags personer han inbjudit att föreläsa för Islamiska förbundets – som han då var ordförande för – medlemmar. Dessa föreläsare hyser alla starka antisemitiska och homofobiska åsikter vilket inte kan ha varit obekant för Palm vid tiden när hon nominerade honom. När så media började luska i Mustafas förehavanden kom allt detta upp till allmän kännedom och Palm fick kraftig kritik – så pass stark att hon förmodligen blev uppmanad att be Omar Mustafa att avgå vilket han också gjorde efter enbart 6 dagar i (S):s partistyrelse. Enligt Palm så uppmanade hon Mustafa att avgå för att han inte tydligt nog tog avstånd från sina inbjudna föreläsare vilket mest låter som en efterhandskonstruktion då allt detta rörande Mustafa inte var okänt för Palm, frågan är snarare varför hon överhuvudtaget nominerade honom – en kille vars värdegrund står i direkt motsats till den som (S) och Palm påstår sig stå för.

Omar Mustafa & Veronica Palm

Omar Mustafa & Veronica Palm

Trots vetskap om vad och vilka Mustafa sympatiserar med och trots att hon gav honom sparken så var hon beredd att ge honom en ursäkt (!). Om hon bett honom om ursäkt vet jag dock inte, men varför hon tycker att hon kan be honom om ursäkt förstår jag inte när Omar Mustafa i mitt tycke står för minst lika unkna värderingar och åsikter som Palm ständigt anklagar Björn Söder och andra (SD):are för att ha. Hyckleri? Ja, jag tycker det.

wpid-2015-01-09-23.08.12.png.png

Och är det någonting som jag verkligen ogillar så är det hyckleri – allt detta hycklande som politiker sysslar med står mig upp i halsen. Jag gillar inte Veronica Palm av den anledningen, jag anser att hon är en av de största hycklande aktiva politiker vi har idag. Jag tycker likaså att hon har en överlägsen attityd och för sig på sociala medier med rena mobbningsfasoner ibland. Men åter till hennes i mina ögon motbjudande hyckleri och ständiga jakt på billiga politiska poäng.

wpid-2015-01-09-23.11.13.png.pngwpid-2015-01-09-23.12.08.png.png

Det som Palm här ovan finner så vidrigt är den här artikeln som handlar om IS slavhandel med flickor och kvinnor. Palm polisanmäler Björn Söder för en harmlös och ironisk kommentar eftersom det kan bli ”normerande” att folk ironiserar över att Islams anhängare ser sin ”religion” som en fridsam sådan när det bara är att titta på vad som pågår i Mellanöstern – eller Paris – där den gemensamma nämnaren är just islam. Anser Palm alltså att Söder inte är berättigad att ironisera över Islam som fredens religion när vi alla med egna ögon kan se vilka fasor som utförs i dess namn? Dessutom har det IS gör faktiskt stöd i Koranen – men att påpeka sådant är rasistiskt enligt Palm & Co. Hon är alltid där och försvarar muslimer och Islam om någon har mage att ”kränka” – nu vill hon plötsligt deltaga, tillsammans med Ernman som är av samma skrot och korn som Palm vad gäller att hyckla samt att rasistanklaga alla, i en manifestation för satirtidningen Charlie Hebdo vars 8 anställda fick plikta med sina liv för att de ”kränkte” Islam och dess blodtörstiga profet Muhammad.

wpid-2015-01-10-01.39.34.png.png

Hycklandet och undfallenheten att yppa minsta kritik mot islam och den muslimska världen bara fortsätter. Palm hugger snabbare än en kobra när nyheten, vilken jag inte kunnat verifiera än, kommer om att Ryssland tänker förbjuda bland annat transpersoner att köra bil vilket Palm – med rätta om det är sant – omedelbart kritiserar. Dock kan jag inte finna någon motsvarande kritik av Palm mot de muslimska länderna som alltid eller i decennier förbjudit kvinnor att köra bil.

Dessutom så verkar Veronica Palm ha stora problem med män – vita heterosexuella medelålders män rättare sagt. Här hade Palm om motsvarande hade yttrats av män om kvinnor eller svarta snabbare än du hunnit blinka twittrat om vilka vidriga och rasistiska människor dessa män är.

wpid-sb-veronica-palm-cyklar.jpg

Så du vita heterosexuella man i medelåldern bör inte cykla samtidigt som när Palm gör det – fråga inte varför för jag har ingen som helst aning. Gissningsvis för att du råkat födas med snopp, är vit och gud förbjude heterosexuell. Då tillhör du dessvärre en kategori som – enligt Palm, Romson & Co – är skyldig till allt elände i världen och som det är fritt fram att hata.

wpid-2015-01-09-23.09.03.png.png

Detta förbaskade hycklande och ständiga jakt på billiga politiska poäng börjar bli så smått patetiskt nu….

wpid-2015-01-09-03.35.25.png.pngwpid-2015-01-09-03.36.13.png.png

wpid-2015-01-09-23.10.03.png.png

Någon som fortfarande tror på att Palm står för demokrati & yttrandefrihet?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s