Könsstympning

I denna månad ska det införas en egen diagnos för könsstympning i syfte att få bättre statistik på hur många som har utsatts för denna barbariska ”sedvänja” vilket sannerligen kan sägas vara på tiden. I Sverige beräknas det finnas tiotusentals könsstympade flickor och kvinnor men mörkertalet är förmodligen enormt då denna fråga inte har prioriterats av ansvariga myndigheter av rädsla för anklagelser om att rasism.

Någon annan orsak till denna undfallenhet från ansvariga att till exempel föra statistik över antal flickor och kvinnor som drabbas kan jag nämligen inte komma på hur mycket jag än sätter hjärnan i arbete och då ska vi ha i åtanke att könsstympning är förbjudet i Sverige sedan år 1982.  Trots detta och hur många offer det finns i landet har mig veterligen ingen ännu dömts vilket förstås är helt absurt, tusentals tjejer har således sedan år 1982 fått betala ett grymt pris för vår rädsla att bli stämplade som rasister och därigenom bli utfrysta av de ”goda” och kanske förlora sitt arbete med mera – så förbannat sjukt har det blivit. Vi tillåter alltså hellre att barn får sina underliv massakrerade än att klanka ner på invandrares kultur och sedvänjor. Exakt vad i en horribel sedvänja som könsstympning är det bra med? Jösses, vi borde bara helt enkelt säga till dessa ”föräldrar” som åkt hem på semester och då passat på att könsstympa sina flickor att – vad i helvete är det för fel i skallen på er? Här i Sverige bestraffas man hårt för sån barbarisk misshandel och ni kommer sanna mina ord att bestraffas för att ni orsakat er flicka livslångt lidande! Sorgligt nog, för framtida offer, lär det inte inträffa i detta lands politiskt korrekta helvete.

Alla som hänger med någorlunda i vad som händer i samhället minns alla nyheten som spreds som en löpeld runt världen i juni 2014 om klassen i Norrköping där samtliga flickor visade sig vara könsstympade – det handlade om 30 flickor varav 28 hade tvingats genomgå den värsta formen av wpid-250px-fgc_types.svg_.pngkönsstympning vilket innebär att så gott som allt avlägsnas och sedan sys det öppna hålet som uppstått igen helt förutom en liten öppning där urin och mens kan komma igenom. Det är totalt ofattbart att föräldrar är kapabla att utsätta sina barn för sådant! Sedermera visade det sig att det gällde tjejer i olika åldrar som samlats i en grupp för att lära sig barnkonventionen och liknande, men spela roll. De fick fram att 30 tjejer i samma skola var könsstympade, ofattbart. Naturligtvis polisanmäldes ingenting eftersom det skett innan de kom till Sverige – hur man kan veta detta utan att det utretts av erfarna utredare kan man undra. Det räcker inte att fråga barnen, de flesta barn är lojala och skyddar sina föräldrar trots den tortyr de utsatts för av dom, utan det skulle självklart polisanmälts omedelbart. Om inte annat för att markera klart och tydligt för deras föräldrar så de tänker sig för åtminstone ifall de får fler barn eller har kännedom om att släktingars eller vänners barn ska komma att könsstympas – allt annat är ett svek mot tjejerna!

wpid-kvinnlig-knstympning_103104678.jpgVarför pågår detta överhuvudtaget? Det är fullständigt obegripligt, det finns ju ingen förklaring över huvudtaget som kan rättfärdiga en sådan tortyr av små barn. ”Förklaringarna” som anges brukar vara att flickan anses vara smutsig – oren – om hon inte får underlivet massakrerat. En annan att klitoris ses som en manlig rest, den måste bort om hon ska kunna bli kvinna fullt ut.

”Sedvänjan” utövas i afrikanska länder mestadels men även i arabiska och asiatiska länder samt iwpid-250px-fgm_map.jpg Kurdistan, Pakistan och i vissa delar av Indien. Den vanligaste åldern då flickorna könsstympas är när de är mellan 4-11 år. Instrumenten som används är rakblad, sax och kniv samt givetvis nål och tråd. Att barbariet utövas i just dessa länder är dock ett problem och det stavas rasism vilket är till flickornas nackdel då det enligt vissa inte får pratas om detta enbart utifrån att det är rasism just för att det enbart utövas i dessa länder. De vill få det till att det är en lika vanlig sedvänja bland norrmän, finnar, danskar och svenskar liksom ungefär vilket knappast gör att kampen mot detta barbari går framåt då det bara haglar anklagelser om rasism när man tar upp ämnet och diskuterar varför detta existerar och om det beror på kultur, religion eller annat i dessa länder där det utövas. Således prioriteras könsstympning enbart av ett parti i riksdagen vad jag vet – vilket parti det är överlåter jag åt läsaren att luska ut.

wpid-sb-jerlerup-kultur-rasseskit.jpgEn sak kan vi hur som helst vara bergsäkra på – nämligen det att så länge som sådana som Torbjörn Jerlerup skuldbelägger den som vill gå till roten med könsstympningen med att vara en ”rasseskit” så kommer flickor i Sverige att fortsätta att könsstympas på sommarloven ty ingen kommer att våga ta upp detta med föräldrarna – än mindre anklaga eller polisanmäla dom.

wpid-sahlin-gillar-olika-2.jpg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s