Kärleksbombningar

Det är ett nytt ord uppfunnit av den så kallade ”twittervänstern” efter att en moské i Eskilstuna i torsdags brunnit ner till grunden där de skyldiga enligt twittrarna är antingen rasister eller sverigedemokrater, jag förutsätter givetvis att de (twittrarna) föreställer sig att gärningsmännen är blonda med blåa ögon på pricken lika Kalle på kaviartuben, och därför ska resterna av moskén kärleksbombas – antagligen för att visa sin avsky för SD som den ökände mytomanen och ”forskaren” Henrik Arnstad slagit fast är de skyldiga. Denna kärleksbombning går till på så sätt att dessa självutnämnda godhetsapostlar sätter dit hjärtan på bråten som återstår av moskén – och kanske i armkrok vaggar på rad och stämmer upp i allsång med  ”We shall overcome…”

Alla dessa personer som enligt sig själva har hjärtat på rätta stället och dessutom är allvetande har alltså innan sista glöden slutat pyra fastslagit att ett hatbrott begåtts enbart utifrån att det är en moské som har brunnit – då behövs det absolut inte banala saker som förundersökningar och dylikt. Nej, i detta land där det springer runt fascister – enligt Arnstad & Co – överallt och där rashatet glöder i varannan ”svennes” ögon typ så är det ingen tvekan om att rasister tuttat på. Då skuldfrågan omgående avgjorts så blir det full fart på de fåtal goda människor vi har i landet och det skall kärleksbombas för att visa solidaritet med muslimerna och peka finger åt alla övriga (etniska givetvis) svenskar som inte sväljer allt Arnstad & Co säger med hull och hår.

Det har dock till deras förtret nu visat sig att branden inte alls var anlagd utan att den troligen startat i köket av någon av muslimerna själva, troligtvis genom slarv. Alla resurser har verkligen satts in – till och med Säpo – för att utreda brandorsaken. Emellertid så kan vissa inte förlika sig med att utredningen pekar på att ingen mordbrand iscensatt av rasister har skett. Se nedan.

wpid-2014-12-30-18.29.20.png.png

Denna Carolina Farraj som är konvertit har tydligen tillgång till insiderinformation från polisen som ingen annan har vilken låter oss få veta att allt annat än att branden var anlagd är ”felaktiga”. Kanske är hennes information korrekt, kanske inte. Det senare är dock mest troligt när man tittar närmare på ett antal händelser som ännu är ganska färska och som slogs upp enormt stort i massmedia som Carolina har varit involverad i och varit bland de som låtit allra mest – bland annat Hijabuppropet och så slöjavdragningarna som var bakgrunden till Hijabuppropet. Alltihopa visade sig sedermera vara en iscensatt bluff av ett antal muslimska kvinnor men initiativtagarna gav sig inte utan samma gravida kvinna fick således bli ”överfallen” en gång till av rasister som denna gång hotade henne för att få henne att ta tillbaka sin anmälan. Båda utredningarna lades ner efter omfattande förundersökningar utan att polisen funnit minsta bevis på att någonting ens hade skett. Syftet med hela bluffen synes ha varit att utmåla etniska svenska män som fullblodsrasister som överfaller muslimska kvinnor titt som tätt och sliter av slöjan på dom vilket givetvis inte är det minsta sant. Sådant hade inte kunnat passera obemärkt i detta land, det vet vi alla så man diktar helt enkelt ihop en historia istället och media svalde glupskt hela betet på en gång. Nu är samma personer återigen väldigt högljudda om – och tvärsäkra på – att svenska fullblodsrasister smyger omkring och tuttar eld på moskéer över hela landet och då tjuter i alla fall alla varningsklockor för full styrka hos mig. Andra har sina egna teorier om vem som kan tänkas ligga bakom OM nu branden var anlagd vilket inget tyder på i dagsläget. Se nedan.

wpid-2014-12-30-18.29.58.png.png

Och som av en händelse så attackeras en moské i Eslöv bara ett par dagar senare efter branden i Eskilstuna. Här tyder det till skillnad mot den förra däremot på att branden är anlagd men också här är gärningsmannen redan avslöjad – man vet inte identiteten ännu men det är svenska vita rasister som ligger bakom attacken. Tur i oturen så begränsades branden till ett väldigt litet område men Säpo & hela faderrullan rycker givetvis ut ändå. Så skraja är nämligen alla på alla nivåer i samhället numera för att bli stämplade som rasister och islamofober att till och med en liten eldsvåda ges högsta prioritet från högsta ort för att det brunnit i just en moské som dessutom ser misstänkt arrangerad ut.

Självklart samlades även i Eslöv en liten skara människor för att kärleksbomba. Det är självklart fint att visa sitt stöd även om man kan tycka att det vore bättre att invänta resultatet av förundersökningen först innan man pekar ut så gott som hela den etniskt svenska manliga befolkningen som rasistiska mordbrännnare. De flesta av oss är faktiskt innerligt trötta på att få sådana epitetet påklistrade på oss. Vart är ni kärleksbombare när bilar och byggnader brinner i förorterna? Varför kärleksbombar ni inte polis- och fastighetskontor som sprängs i luften i Malmö? Eller står i armkrok framför synagogor som blivit nedklottrade med antisemitiska slagord? Eller visar polisen och räddningstjänst kärlek när de blir överösta med stenar? Är det för att det i dessa fall troligen råkar vara fel etnicitet på gärningsmännen? Jag är bara genuint nyfiken på varför det är sådan skillnad i engagemang beroende på vem offret eller gruppen är.

Vi avslutar detta inlägg med skärmdumpar på när snillen spekulerar – och föregår polis och Säpo angående skuldfrågan – på twitter:

wpid-2014-12-30-18.27.37.png.pngwpid-2014-12-30-18.28.32.png.png

Relaterat: Moskén i Eskilstuna är nära lierade med Dawa-rörelsen, en terrorsympatiserande rörelse som rekryterar mördare och våldtäktsmän till IS (Islamiska staten). De har låtit sig omtalas i samband med detta bland annat på sistone.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s