En bedrövelsens dag

wpid-guillotine.jpg

Idag känner jag bara bedrövelse och sorg ty idag giljotinerades demokratin för att fullt ut ersättas av demokratur i Sverige, på riktigt. För de skyldiga till denna dom till men för folket känner jag endast det djupaste förakt för. Demokratin sattes på det yttersta provet efter valet i september och man kan nu dessvärre konstatera att den inte klarade av det. Inte för att den inte kunde göra det utan för att företrädarna för sju partier inte gillade valresultatet och för att ett åttonde parti sedan dessutom hade fräckheten att utöva demokrati i riksdagen genom att företräda sina väljares vilja och fälla budgeten eftersom de andra sju partierna inte ville att demokratin skulle inkludera 800 000 väljare som enligt dessa sju demokraturer röstat fel – det vill säga att inte ha röstat på någon av de sju.

När Stefan Löfven stod inför faktum att man inte ostraffat kan exkludera nästan en miljon medborgare från inflytande – efter att först ha lovat att avgå om budgeten röstades ned – förkunnade att nyval kommer att utlysas nästa år i mars så att folket skall få säga sitt – all makt skall utgå från folket du vet – fick han skrämselhicka när opinionsmätning efter opinionsmätning visade på ett kraftigt ökat stöd för Sverigedemokraterna. Dessa mätningar indikerade att SD skulle kunna få allt från 17% till 22% av rösterna i nyvalet.

Då var plötsligt allt fagert tal om demokrati, folkets vilja och ännu ett ”löfte” som bortblåsta. De sju valde då helt sonika att omyndigförklara svenska folket, spotta på demokratin och att införa demokratur genom att bilda sjupartiet och därigenom avskaffa oppositionen vilket är lika med att avskaffa demokratin – utan opposition, ingen demokrati nämligen.

Sverigedemokraterna är den enda oppositionen nu ja men endast på papperet. Det nya sjupartiet har ju ränksmidat i det fördolda och ingått överenskommelser att släppa fram varandra och samtidigt neutralisera ett demokratiskt invalt parti att få ett ökat stöd i ett nyval genom att helt enkelt avlysa nyvalet – och att ändra reglerna enbart i syfte att stänga av vägar som går dit där folket som är missnöjda med styrande regering har konkreta åtgärder att ta till för att därigenom göra sina röster hörda.

Stefan Löfven, Anna Kinberg Batra, Åsa Romson, Göran Hägglund, Gustav Fridolin, Jan Björklund, Annie Lööf och Jonas Sjöstedt. Ni är alla skyldiga till demokratins avskaffande denna bedrövelsens dag och borde ställas till svars inför hela svenska folket för vad ni nu satt i rullning i och med ert införande av demokratur, på riktigt. Hur som helst så förtjänar ni ingenting annat än min och alla andras – som tror på riktig demokrati – allra djupaste förakt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s