Dagens offerkofta

Alltsedan Anna Kinberg Batra utsågs till, om än inte formellt, Moderaternas nya partiledare och lät folket förstå att hon ämnar fortsätta i Fredrik Reinfeldts fotspår vad gäller invandringen som under Reinfeldts styre slog rekord år efter år i antal permanenta uppehållstillstånd har det börjat myllra bland (M):s gräsrötter ute i kommunerna om att invandringspolitiken måste förändras i grunden och volymerna anpassas till våra grannländers nivåer. Sådana krav kan vissa emellertid absolut inte acceptera eftersom det är att gå Sverigedemokraterna till mötes.

Sedan en enkätundersökning initierad av SVT och som mejlats till samtliga moderata oppositions- och kommunalråd där mer än 50% av de som svarade i olika grad alla vill begränsa invandringen till nivåer som Sverige och framförallt kommunerna kan mäkta med att hantera. En av dessa är oppositionsrådet i Vingåker Timo Granetin som bland annat säger så här ”Kommunerna går redan på knäna. Det finns inga resurser kvar längre”.

Sådana ställningstaganden kan Vingåkers yngsta moderat Sofi Tyllström under inga omständigheter acceptera så till den milda grad att hon lämnar Vingåkers moderater i någon slags manifestation av sin godhet för det är som sådana de ser sig som, som högre stående och genomgoda men ack så blinda för hur verkligheten ser ut och upplevs av folk som lever med den vareviga dag. Kanske beror deras naivitet och öppna hjärta-mantra på att de bor så avskärmat och skyddade från verkligheten som bilden här nedan visar?

Här bor Sofi Tyllström

Här bor Sofi Tyllström

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s